• Kupan

  De béste kwaliteit voor alle cabines, lockers, watervaste binnendeuren, laboratoria, hygienic changing utilities en bank-/garderobesystemen.
  first
 • Kupan

  De béste kwaliteit voor alle cabines, lockers, watervaste binnendeuren, laboratoria, hygienic changing utilities en bank-/garderobesystemen.
  first

Kupan

Distributeur voor België

De verschillende Kupan producten garanderen u de béste kwaliteit voor elke inrichting van sanitaire ruimtes, laboratoria en hygienic changing utilities.

Met de productie gevestigd in Varsseveld, Nederland, is Kupan één van de wereldwijde koplopers op vlak van sanitaire wanden en lockers. Kardeco bvba is exclusieve verdeler van al deze Kupan-producten in België.

Producten

Het diverse gamma van Kupan cabines en lockers biedt u duurzame oplossingen op maat. Ook voor gespecialiseerde omgevingen zoals laboratoria en hygienic changing utilities streven we samen met u naar de hoogste kwaliteit.

Cabines

Kupan cabines zijn ontworpen voor intensief gebruik in veeleisende omgevingen als scholen, zwembaden en sportcentra. Onze 3 productlijnen – de robuuste Essence Line, de flexibele Excellent Line of de 'vrijhangende' Comby Line met vlak voorfront - aangevuld met onze specifieke kids cabines, worden steeds naar uw specifieke wensen ontworpen.

Onze innovatieve oplossingen gericht op veiligheid, duurzaamheid, gebruiksgemak en design staan internationaal hoog aangeschreven. Kwaliteitsvol maatwerk wordt als standaard gezien en biedt oplossingen voor praktisch alle bouwkundige en/of esthetische eisen. Steeds staat voorop dat Kupan's cabines u de perfecte oplossing, in de hoogst denkbare kwaliteit, voor vele jaren gebruiksplezier bieden.

 • Vrij van onderhoud
 • Duurzaam
 • Veilig voor kinderen
 • Accessoires verkrijgbaar
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Lockers

Voor kwaliteitsvolle lockers bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken met modulaire Volkern lockers, die een breed gamma aan mogelijkheden bieden op vlak van afmetingen, kleur en materialen. Elke lockereenheid wordt op maat geproduceerd om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Ook voor bijhorende lockersloten kan u kiezen uit een breed gamma: van de klassieke cylindersloten, over muntsloten en werking met pincode tot RFID. Onze kennis en ervaring ter zake kan u helpen het type slot te vinden dat best bij uw situatie past. Aarzel dus niet om meer informatie over de verschillende mogelijkheden en toepassingen op te vragen via ons contactformulier!

 • Hoogwaardige Volkern-lockers
 • Modulaire opbouw
 • Keuze uit breed gamma kleuren, materialen en sloten

Watervaste binnendeuren

Kupan produceert watervaste binnendeuren op maat. Voor elke situatie wordt de juiste deur ontwikkeld, die aan specifieke omstandigheden kan voldoen. Dit type deur is waterbestendig, licht van gewicht, heeft een hoge weerstand tegen inslagen en kan geproduceerd worden in alle afmetingen.

Onze waterbestendige deuren komen in verschillende uitvoeringen en kunnen worden aangepast aan elke situatie. Daarom zijn deze opties voorhanden

 • Versterking met lood
 • Heavy duty-uitvoering
 • Met glazen venster
 • Met valdorpel, ventilatierooster of kabeldoorvoer
 • Als schuifdeur

Contacteer ons voor meer informatie over deze speciale uitvoeringen!

image description
image description
image description
image description
image description
image description

Laboratorium

Uw laboratorium wordt best vervaardigd uit materiaal van de hoogste kwaliteit. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen maatwerk kasten voor elke labo-toepassing. Onderkasten zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, net als onze speciale, vlakke inbouwkasten. Bij uitbreiding is elk soort maatwerk kasten beschikbaar, voor alle specifieke wensen en eisen.

Dankzij uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, slaagt Kupan erin meubels te vervaardigen aan eenzelfde of hogere kwaliteit dan andere producenten, met gebruik van lichtere materialen. Kupan maakt deze Volkern-kastenwanden volledig op maat en naar uw wens.

 • Licht & sterk materiaal
 • Volledig maatwerk

Hygienic Changing Utilities

Hygiënisch werken begint bij de start van de dag. Voor uw medewerkers aan het werk gaan, is het van groot belang elk risico te vermijden door van kleren te kunnen wisselen in een zeer hygiënische omgeving. Kupan hygienic changing utilities leveren deze maximale kwaliteit en hygiëne om uw bedrijfsactiviteiten in alle veiligheid te laten plaatsvinden.

Overstapbanken zijn verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen, eventueel met een opbergruimte voor schoenen geïntegreerd. Wij helpen u graag met het uitwerken van een overstapbank op maat. Voor de zone-scheiding tussen high- en low-care zijn open vakkenkasten dan weer essentieel. Ten laatste zorgen dispenser kasten voor de uitgifte van specifieke kledingstukken. Vraag ons zeker naar meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden.

 • Hygiënisch werken verzekerd
 • Maatwerk voor elke klant
 • Keuze tussen verschillende toepassingen
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Banken en garderobes

Ook de Kupan garderobesystemen en zitbanken zijn ontworpen en gebouwd volgens de Quality, style and perfection filosofie. Zij worden vaak gebuikt in (om)kleedruimtes, scholen, openbare gebouwen en sportaccommodaties.

Hoogwaardige materialen, een prachtig design, onderhoudsarm en zorgvuldig afgewerkt mét aandacht voor veiligheid (bijvoorbeeld: naar binnen gerichte jashaken, metalen consoles voor zwaardere tassen, …). De bank- garderobecombinaties kunnen vrijstaand of wandgemonteerd worden uitgevoerd, al of niet voorzien van extra schoen- en/of tassenrek of rugleuning in volkern.

Toepassingsgebieden

De kwaliteit van Kupan producten is een meerwaarde op zeer diverse locaties.

blog-thumb

Onderwijs

Op scholen en universiteiten worden hoge eisen gesteld aan duurzaamheid, veiligheid en vandalismebestendigheid van sanitaire ruimtes en lockers. Kupan ontwikkelt en realiseert hoogwaardige, praktische en kindveilige units voor onderwijsinstellingen.

blog-thumb

Zwembaden

Zwembaden en spa’s vereisen producten van hoge kwaliteit, die makkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast moeten vormgeving en kleuren passen bij het door u gewenste concept. Kupan levert maatwerk, aansluitend bij uw specifieke wensen.

blog-thumb

Fitness & Sport

De kwaliteit van de infrastructuur, waaronder douche- en kleedruimtes, bepalen het niveau van een sport- of fitnesscentrum. Kupan verzorgt opberglockers, sanitaire ruimtes en kleedhokjes op maat, passend binnen het totaalconcept en uw specifieke wensen.

blog-thumb

Wellness & Sauna

In wellness zijn beleving, stijl en sfeer uitermate belangrijk. Omkleedruimtes vormen vaak een geïntegreerd deel van het totaalconcept. Kupan bouwt kwaliteitsvolle oplossingen op maat, die uw imago, huisstijl of identiteit integreren in een uniek eindresultaat.

blog-thumb

Recreatiedomeinen

Moderne, sfeervolle en schone douche- en toiletvoorzieningen zijn een must voor succesvolle camping- en recreatieparken. Kupan biedt vele varianten zodat u een geheel op eigen budget en eisen afgestemd concept kunt realiseren.

blog-thumb

Voedingsindustrie

Kupan biedt maatwerk, afgestemd op de behoefte van uw bedrijf, die voldoen aan de hoogste standaarden op gebied van hygiëne en veiligheid. Zowel onze complete lockerconcepten als toilet- en douchecabines en hygienic changing utilities zijn uiterst geschikt in de voedingsindustrie.

blog-thumb

Gezondheidszorg

In omgevingen waar veel gewerkt wordt met specifieke bedrijfskleding, zijn ruime en gemakkelijk te onderhouden omkleed- en opbergfaciliteiten een must. Kupan levert personeelskasten en lockers in veel varianten en aan de hoogste standaarden op vlak van hygiëne.

blog-thumb

Laboratoria

Uw laboratorium wordt best vervaardigd uit materiaal van de hoogste kwaliteit. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen maatwerk kasten voor elke labo-toepassing. Onderkasten, inbouwkasten: alles is mogelijk, op maat gemaakt en van lichte, stevige materialen.

blog-thumb

Hygienic Changing Utilities

Hygiënisch werken begint bij de start van de dag. Kupan hygienic changing utilities leveren een maximale kwaliteit en hygiëne om werknemers in een optimale omgeving van kleren kunnen wisselen, zodat uw bedrijfsactiviteiten in alle veiligheid kunnen plaatsvinden.

Vraag uw offerte aan

Contact

Wij staan klaar om uw projecten te realiseren.

Wenst u meer informatie over onze producten of een vrijblijvende offerte? Wilt u een kennismaking, eerste advies of enkele ideeën bespreken? Dat kan! Neem snel contact en laat ons bij voorkeur uw telefoonnummer. Wij zijn beschikbaar om ook voor u aan de slag te gaan!


Kardeco BVBA
Veemarkt 1,
B-2500 Lier
info@kardeco.be
GSM. +32 478 37 58 75
TEL. +32 3 485 74 71


2016; Ontwerp en ontwikkeling door Panenco